Datele firmei DCbaby.ro:
MRG PRIORITAR TIR TRANSPORT S.R.L.
Cod fiscal: RO38350518
Reg. Com.: J10/1234/2017
Adresa: Str. Sit Arheologic nr 996, sat Gheraseni, comuna Gheraseni, judet Buzau

1. Introducere

Prin utilizarea acestui site, sunteţi supus următoarelor condiţii de utilizare. Accesând și utilizând site-ul, sau în momentul efectuării unei comenzi on-line, acceptaţi, fără limitări sau calificări, aceste condiţii și luaţi la cunoștinţă că orice alte acorduri între Dumneavoastră și MRG Prioritar Tir Transport S.R.L. sunt înlocuite prin prevederile prezentelor condiţii de utilizare.

2. Proprietatea Conținutului
Site-ul și tot ceea ce cuprinde acesta, numit "Conţinut", incluzând fără limitare toate textele şi imaginile, sunt proprietatea (și sub dreptul de autor, copyright) al MRG Prioritar Tir Transport S.R.L., cu excepţia cazului în care este un material (imagine, text) sau o lucrare (program) licenţiată.


3. Utilizarea site-ului www.DCbaby.ro
Produsele afişate pe acest site se cumpără prin introducerea lor într-un coş virtual. Îndată ce colectarea produselor dorite şi verificarea cantităţiilor este terminată, se completează un formular electronic cu datele necesare pentru a putea trimite coletul.
Plata se efectuează prin ramburs, adică în momentul primirii coletului sau prin transfer bancar.

4. Disponibilitatea produselor
Ofertele și produsele prezentate pe site-ul www.DCbaby.ro sunt disponibile în limita stocului, iar prețurile pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.  Nu pot fi cerute despăgubiri în cazul în care comanda nu poate fi onorată din motive întemeiate ( lipsa produsului din stocul furnizorului, eventuale greșeli de tipărire etc.). În aceste cazuri MRG Prioritar Tir Transport S.R.L. va anunta clientul despre problemele apărute și va anula sau va modifica comanda, conform cerințelor. 
Termenele de livrare variază de obicei între 24 ore și 5 zile lucrătoare, în funcție de locația produselor și de adresa Dvs. Rareori, perioada de livrare poate depăși 5 zile, cu excepția cazurilor de forță majoră. Prin forță majoră se înțeleg fenomene meteorologice speciale care fac imposibilă aprovizionarea sau livrarea produselor.

5. Prețul produselor
În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă. Toate preţurile conţin TVA și sunt exprimate în lei românești.

                                                                                                 Cu stima,

                                                                                          Echipa DCbaby.ro!